Meer over ons

Meer over ons

Goed opgeleide vakmensen. Ze vormen de sleutel tot succes voor ieder bouwbedrijf. Daarom besloot een groep aannemers begin jaren zeventig de handen ineen te slaan. Ze startten een samenwerkingsverband om vakmensen op te leiden voor de bouw. En dat heeft gewerkt. Tot op de dag van vandaag voorzien OVG, TOF en OVG Bouwdiensten tientallen bedrijven van goed geschoold personeel.

OVG en TOF

Leer-werktrajecten
Opleidingsvereniging Genemuiden (OVG) en Techniekopleidingen Flevoland (TOF) bieden leerwerktrajecten in de wijde regio. Elke week gaan leerlingen één dag naar school en werken ze vier dagen bij één van de aangesloten bedrijven. Terwijl de leerlingen baangarantie hebben, investeren de bedrijven op hun beurt in goed geschoold personeel. Na het leerwerktraject volgt er dan ook vaak een arbeidscontract. Win-win!

Cursussen
Daarnaast verzorgen OVG en TOF cursussen voor het personeel van de aangesloten bedrijven. Belangrijk, want de ontwikkelingen in de bouw gaan razendsnel en bovendien moet je tegenwoordig aan allerlei verplichtingen voldoen. Regelmatig sluiten bij deze cursussen ook leerlingen aan. Zo bereiden zij zich optimaal voor op de bouwwereld van nu.

OVG Bouwdiensten

Vakmensen opleiden is één, ze behouden de volgende stap. Daarom brengt de OVG Bouwdiensten medewerkers en bedrijven bij elkaar. Omdat we een uitzendbureau en opleidingsbedrijf in één zijn, kunnen we medewerkers gericht bijscholen en snel inspelen op de vraag vanuit de markt.

Kennismaken?

Wil je een keer langskomen voor een kennismaking? Neem gerust contact op!

Kom je er niet uit?

Bekijk eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen dan kun je contact met ons opnemen.

Stel je vraag

Sterk samenwerkingsverband van bouwbedrijven

Door de handen ineen te slaan, investeren we met elkaar in goed geschoold personeel. Bekijk al onze partners