Bouwbedrijf Noordersluis uitgeroepen tot Beste Leerwerkbedrijf 2016

Bouwbedrijf Noordersluis uitgeroepen tot Beste Leerwerkbedrijf 2016

Bouwbedrijf Noordersluis is bij de Leerwerkverkiezing uitgeroepen tot Beste Leerwerkbedrijf van 2016. Een mooi resultaat. Ook voor TOF, waarbij Bouwbedrijf Noordersluis is aangesloten. Het laat zien dat het regionale opleidingscentrum bijdraagt aan goed geschoold personeel.

De Leerwerkverkiezing vond op woensdag 19 april plaats bij Werkbedrijf Lelystad. De jury werd gevormd door afgevaardigden vanuit zowel de overheid als het bedrijfsleven.

Complimenten van de jury

Bouwbedrijf Noordersluis ontving een beeld, een oorkonde, een Lelypas en een bos bloemen. Kroon op de winst waren natuurlijk de complimenten van de jury. Noordersluis werd onder meer geprezen om de interne academie, waarmee het bedrijf inspirerende stages, werkervaringsplaatsen en leerwerkbanen biedt.

Leerwerkverkiezing

De Leerwerkverkiezing is een initiatief van Lelystad Akkoord, dat zich inzet voor een arbeidsmarkt waar niemand aan de kant staat. Met de verkiezing wil Lelystad Akkoord ondernemers enthousiasmeren om zich aan te melden als leerwerkbedrijf. Daarnaast worden talentvolle studenten gestimuleerd om doorzettingsvermogen te tonen.

Sterk samenwerkingsverband van bouwbedrijven

Door de handen ineen te slaan, investeren we met elkaar in goed geschoold personeel. Bekijk al onze partners