Duurzame inzetbaarheid van personeel is actueler dan ooit. Personeelstekorten en veranderingen binnen functies maken investeren in menselijk kapitaal essentieel. Het is nodig voor het voortbestaan van uw onderneming en daarbij zorgt bij- en omscholing voor goed inzetbare en enthousiaste medewerkers. Dat gaat om uw huidige medewerkers, maar zeker ook over die van de toekomst: DE JEUGD. We hebben ze hard nodig! 

‘EEN LEVEN LANG LEREN’ is het thema waarover gesproken werd tijdens de (benefiet)bijeenkomst, een initiatief van OVG, TOP en CWT i.s.m. Rotary Zwartewatersteden. Aanwezigen, met name directie en hr-managers, maakte kennis met de ontdekwerkplaats CWT, waar kinderen kennismaken met techniek en vakmanschap, het Techniekopleidingspunt, de nieuwe faciliteit voor praktijkopleidingen in installatiewerk en met het contractonderwijs van Installatiewerk Noord, Oost en Flevoland.

€5.000 voor goede doelen

Als sterk regionaal bedrijfsleven namen de deelnemers ook verantwoordelijkheid in het omzien naar anderen. Een aantal goede doelen werden deze avond ondersteund met een gift of middels de aankoop van geselecteerde wijnen van Vino.

Een impressie van de avond


Meer nieuws

Leerlingen Wijngaard winnen eerste Tiny House Challenge

Op vrijdag 31 maart werden tijdens het Open Carrière Festival in Genemuiden de 10 genomineerde ontwerpen uit de Tiny House Challenge tentoongesteld. Wethouder Jan van der Poel en gedeputeerde Monique van Haaf reikten de prijzen uit. Het ontwerp van Ruben, Mayah, Evita en Guus van basisschool De Wijngaard in Zwartsluis won de hoofdprijs.

330 leerlingen starten met Tiny House Challenge

Ontdekwerkplaats CWT start met de Tiny House Challenge voor basisscholen.